Telefon Comenzi 0755-098.488 0755-098.489      Email helveticimpex@yahoo.com

Helvetic-Sunjoy oferă un mediu cald și natural pentru dvs. cu costuri reduse de funcționare. Proiectat pe același principiu ca și soarele care emite radiația pământului, Panoul de încălzire Radiant Helvetic-Sunjoy este o metodă revoluționară eficientă din punct de vedere energetic pentru a încălzi orice mediu evitând în același timp aerul nesănătos, în comparație cu cel al altor sisteme de încălzire.

SUNJOY, sistemul de incalzire care este similar cu caldura produsa de soare, este un sistem bazat pe radiatie infrarosie.

Atunci cand este pornit, panoul SUNJOY creeaza un mediu placut si reconfortant folosind radiatia infrarosie care este similara cu caldura produsa de soare. SUNJOY creeaza o adevarata revolutie in domeniul incalzirii cladirilor de locuit, cladirilor de birouri, hale industriale, avand un cost mai redus fata de alte sisteme de incalzire. Un alt avantaj il reprezinta ionii negativi emisi de revolutionara tehnologie cu turmalina incoroporata in panou. De asemenea, SUNJOY va pune la dispozitie tehnologia nano-silver, care are ca efect distrugerea bacteriilor si virusilor din incapere.

Efectul antibacterian NANOSILVER elimina 99% din microbi, bacterii, virusi, acarieni, etc. Panourile radiante SUNJOY au in componenta argint, care in combinatie cu ionii negativi emisi de panou formeaza ioni de argint.

SUNJOY va transforma locuinta intr-un mediu cald si natural. SUNJOY este un excelent sistem de incalzire, economic si prietenos cu mediul, care poate fi folosit in foarte multe situatii: case de locuit, cladiri de birouri, hoteluri, centre de fitness.